Bot Crashes After about 30 Minutes

Avatar

By newcbomb 2 Jan 2017 15:40

Member · 5 comments

Hello! the bot crashes after about 30 minutes of use. Here is the error, this has happened many times.

Error Log from 20_12_2016__18_26_23.
Custom message: Could not start web server!
java.net.BindException: Address already in use: bind
    at sun.nio.ch.Net.bind0(Native Method)
    at sun.nio.ch.Net.bind(Unknown Source)
    at sun.nio.ch.Net.bind(Unknown Source)
    at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(Unknown Source)
    at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(Unknown Source)
    at sun.net.httpserver.ServerImpl.<init>(Unknown Source)
    at sun.net.httpserver.HttpServerImpl.<init>(Unknown Source)
    at sun.net.httpserver.DefaultHttpServerProvider.createHttpServer(Unknown Source)
    at com.sun.net.httpserver.HttpServer.create(Unknown Source)
    at net.scrumplex.sprummlbot.webinterface.WebServerManager.start(WebServerManager.java:20)
    at net.scrumplex.sprummlbot.Tasks$2.run(Tasks.java:73)
    at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRunAndReset(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.FutureTask.runAndReset(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.access$301(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.run(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)


Please contact support!

I am fine to just disable the web server. All i need is how.

Happy New Year!

Avatar

By Scrumplex 3 Jan 2017 12:27

Admin · 2,147,483,647 comments

Hey there.
Could you please send me a full log of the bot?

Happy new year, too!


The Developer of the Sprummlbot and the Admin of this forum.

Avatar

By newcbomb 3 Jan 2017 15:31

Member · 5 comments

Thats the only log i can find. I host it on windows also.

Avatar

By newcbomb 4 Jan 2017 16:17

Member · 5 comments

Could you just tell me how to disable the web server? Setting the Port to 0 doesn't work.  The bot crashes on startup.

Avatar

By svenn 4 Jan 2017 18:16

Admin · 52 comments

This function was on our TODO list, but has not been implemented yet, an update for this implementation will be released tomorrow.

Regards

Avatar

By newcbomb 4 Jan 2017 19:10

Member · 5 comments

Thank You!

Avatar

By svenn 7 Jan 2017 00:25

Admin · 52 comments

Hi,
i'm sorry that i did not respond earlier to you, but i need to inform you that
the sprummlbot-update got delayed, additional information will follow soon.

Kind Regards,
Sven

Avatar

By newcbomb 14 Feb 2017 17:56

Member · 5 comments

Hello, when is the update. I run the bot for an Online Community and have to start it again every 30 minutes.